Leder du efter en sikker havn at placere dine aktiver i? Har du indtil videre kun tænkt aktier som stedet, hvor du skulle lægge dine penge? Så læs med her. De sidste par års økonomiske turbulens har fået folk til at kigge andre steder hen for investeringer. Selv ikke guld har vist sig at være en sikker investering. Luksusprodukter såsom vin og ure har faktisk sig at være en god investering i turbulente tider. Læs med her for at lære mere om ure som en investering.

Elegant accessoires og sikker investering

Ure er en fascinerede genstand, der kombinerer praktik og æstetik. Ure håndværket strækker sig langt tilbage i tiden og ved nogle ure er håndværket så komplekst, at det kan få ens hoved til at snurre. Derfor er det selvsagt, at de egner sig godt til at være værdifulde samle- og investeringsobjekter. Gennem mange år har mange ure vist sig at have oplevet en imponerende stigning i værdi. Nogle ure stiger i værdi på grund af deres historiske betydning, en begrænset produktion eller særligt ikoniske designs.

En ur investering er derfor ikke nogen dårlig ide. Det er selvfølgelig vigtigt at gøre sin research og fokusere på mærker og modeller, der viser sig mest eftertragtede af samler, så du derfor kan maksimere dit afkast. Vi har indtil videre været vant til at leve i en verden, hvor TINA (There is no alternative) gælder. Det betyder, at der ikke er noget alternativ til aktier som et bedre sted at lægge sine penge. Men det er måske ikke tilfældet mere.

En investering i ure kan også være en god ide, hvis man går med en strategi om risikospredning. Ved at inkludere ure i din investeringsportefølje sammen med aktier og obligationer, kan du sprede din risiko og formentlig nå et pænere langsigtet afkast. Hos urhandleren invest kan du søge rådgivning om formuepleje og investering i luksusure.

Et ur er altså ikke bare det gamle symbol på stil, velstand og klasse, men også en fornuftig investering for den, der ikke lige ved, hvor de skal placere deres penge. Med deres klassiske designs og praktiske formål går ure aldrig af mode. Vær ikke bange for at søge nye græsgange og tag kontakt nu for at høre om ure som en ny investeringsmulighed.