Hvis du også er en æstetisk sjæl, hvad enten det kommer til mad, musik, sport, eller mode, så kan det være, at Skolen for Gastronomi ville være det rette sted for dig. Skolen for Gastronomi er en efterskole, så muligheden er for dig, der skal tage 9. eller 10. klasse et sted, hvor der også gerne må lægge et stort fokus på andet end matematik og dansk. 

gastronomi

Vælg din egen linje på Skolen for Gastronomi 

Skolen for Gastronomi er det muligt at vælge den linje med de fag, som man brænder mest for. Her kan man f.eks. vælge mellem, om man vil gå i dybden med musik, design eller gastronomi – og man ved sikkert selv allerede, hvad man brænder for. Du kan læse mere om de forskellige linjer på deres hjemmeside.

Bliv dygtigere til det, du allerede er god til

Det er klart, at man skal lære en bred vifte af ting, når man går i skole. Derfor kan det også være sjældent, at man får lov til at dykke ned i noget, man er god til for at blive endnu bedre til det. Men det kan faktisk lade sig gøre på Skolen for Gastronomi som din efterskole. Her kan du virkelig få lov til at nørde med det, som du har talent inden for. Der er ikke nogen måde, man bliver bedre på, end hvis man dedikerer tid og øvelse til sit talent. Det er skønt at kunne følge sin passion, og det kan du helt klart på denne skole.

design

Man lærer bedst ved interesse

Det er klart, at der måske bør være et større fokus på, at børn får lov til at fokusere på det, som de er gode til. Men det kan være godt, at man venter til efterskolen, så man også har tid til at lære alt det andet, man skal lære i skolen op til 9. og 10. Men det er klart, at det er langt nemmere at være lydhør i de fag, som man finder interessante. Der er heller ikke nogen, der skal være gode til det hele, så det er godt, hvis du har fundet det, du er god til, og som du kan investere tid og slid i.