Du kender det: Det er meget tidligt, og hunden rumsterer rundt. Du BURDE springe ud af sengen og lukke din forbenede yndling udenfor. Og det gør du selvfølgelig normalt!

Med en hundelem kan du dog gøre hverdagen meget nemmere for hele familien. Hundelemmen betyder nemlig, at hunden kan komme og gå på egen hånd.

Hundelemmen er for alle

De gode familiestunder hvor du går tur med hunden i snor eller tumler med den i leg, kan genialt suppleres med en skræddersyet hundelem. Med en hundelem i døren kan hunden selv gå ind og ud helt uden din hjælp, og du kan blive under dynen lidt længere om morgenen.

Både på landet, hvor hunden måske har en hundegård, og i mere bymæssig bebyggelse er hundelemmen velegnet som indgang for vores firbenede ven. Hundelemmen kan endda med fordel monteres på et udendørs hundehus, idet den kan holde på varmen indenfor i hundehuset, hvor hunden sover.

Hvilken type hundelem passer til Jer?

Der findes hundelemme til alle typer hunde; store og små, hurtige og rolige. Det kan være en hundelem, hvor hunden kun kan gå den ene vej, eller den kan være to-vejs.

Derudover er der materialevalg, og man kan vælge forskellige features. Klik her for at se meget mere om hundelemme.

Hundelemmen er også hundens bedste ven

Hunden bliver som regel hurtigt tryg ved denne nye smarte løsning, og du vil allerede efter et par gange gennem hundelemmen opleve, at det er med logrende hale, hunden går både ud og ind. Den bestemmer jo helt selv!

Din hund kan godt mærke, hvornår den gør det rigtige, og hvornår den dermed er familiens yndling i endnu højere grad. Med hundelemmen er det nemmere for hunden at tilpasse sig familiens rutiner og opføre sig eksemplarisk.