Når dit barn sidder i sin seng om aftenen under sin trygge kapok dyne kan computeren faktisk være en stor usikkerhed. Det er altafgørende at beskytte dine børns data på deres computere, så det ikke misbruges. Dette kan eksempelvis gøres med et spyware filter, der giver øget sikkerhed angående dit data.

Beskyttelse af dit data

Det er vigtigt at beskytte dig selv og sine børn fra at jeres data misbruges. Selvom nutidens udvikling heldigvis har gjort internettet langt mere sikkert, er der endnu en risiko for at ens data kan blive misbrugt.

hacker

Spyware – også kaldt spionprogrammer – er en type computerprogrammer, der installerer sig selv på din computer – Oftest uden at du overhovedet ved det eller opdager det. Spyware indsamler dine personlige oplysninger uden din egen tilladelse. Spyware bruges på mange forskellige måder: Hovedsageligt bruges det til at spore og sælge dit data, få oplysninger om dit kreditkort eller generelle bankoplysninger eller til at stjæle din personlige identitet.

Løsningen mod spyware

For at undgå spyware og at disse programmer ’stjæler’ dit data, må du installere et spyware filter som et antivirus software. Det er utroligt vigtigt at forebygge fremfor at skulle rette op, når skaden allerede er sket. Især fordi det kan være svært at identificere og opdage problemer med spyware. Ofte vil man slet ikke lægge mærke til spyware, fordi det kan være usynligt på ens computer, samtidigt med at det stjæler ens data og personlige oplysninger. Det er utroligt vigtigt for din families sikkerhed, at dine børn er beskyttet mod spyware. Det er vigtigt at opdatere et spyware filter ofte, for at det også kan modvirke nye spyware. Det handler om at komme i gang så hurtigt som muligt, hvis man vil øge sin egen og sine børns sikkerhed.

På vores computere ligger utroligt meget data lagret. Også informationer som man slet ikke har overvejet ligger på ens computer. Derfor er det vigtigt at beskytte sig selv. Det er et stort bøvl, at skulle rette op på, men ikke nødvendigvis så svært at forebygge. Man skal som sagt bare være opmærksom på at opdatere sit spyware filter ofte, for at det bliver ved med at have den ønskede effekt. Kom i gang med det samme og sikr at dine børn ikke bliver overvåget i skoletimerne, eller når de ligger under dynen om aftenen. Vores personlige oplysninger er private, og af den grund er det vigtigt at beskytte dem, så vidt muligt med eksempelvis et spyware filter.