Vi kender aktiemarkedet som et uforudsigeligt, mørkt hav, og investering deri kræver et enormt mod, da det for altid vil forblive et spekulativt domæne forbundet med risici. Hvis man ikke tør begive sig derud, eller hvis man blot har brug for at sprede sit investeringsfokus ud på flere områder, så kan man med fordel overveje, om man skulle investere i et luksusur. I det følgende skriv vil vi udforske de muligheder og fordele, der her ligger i vente.

Uret som del af historien

Køber man et godt, gammelt ur, køber man mere end blot et redskab, der viser tiden. Man køber noget, der gennem tiden har vist tiden til mange mennesker over forskellige generationer. Der ligger mange historier gemt i det, potentielt din egen heriblandt — og du vil bære disse med dig, hvor end du begiver dig hen i livet.

Moderne håndværk og kvalitet

Du kan også købe et nyt kvalitetsur, for eksempel et Omega Seamaster, som er skåret af moderne teknologi og er et urværk i allerhøjeste klasse. Hvert ur er omhyggeligt fabrikeret efter højeste standard af de dygtigste håndværkere der findes, og dette resulterer i en pålidelighed og en holdbarhed som er fuldkomment uden sidestykke.

Pålidelighed under alle forhold

Det man køber sig, rent teknisk, er en sikkerhed i, at uret forbliver funktionelt uanset hvilke forhold man udsætter det for. Det vil give dig en sikkerhed og en tryghed i, at du ikke vil behøve at tænke på, om nu dit ur kan holde til hvad end der må komme dig i møde. Bliver du spontant inviteret på en dykkertur, vil du kunne vide med sikkerhed, at dit ur vil kunne følge dig dybt ned under havets overflade uden at tage nogen som helst form for skade af det. Uret af den højeste kvalitet vil derfor købe dig en frihed, i og med at du kan sige ja til hvad som helst uden at det får konsekvenser for tilstanden dit elskede ur.

Et efterspurgt mærke

Omega er et mærke der er højt beundret af samlere verden over, så du vil vide dig sikker på, at skulle du få lyst til at afsætte dit ur, så vil der være en stor skare af interesserede købere. Heri ligger også sikkerheden i uret som investerings objekt.

Et omega-ur er altså et ur der vil kunne følge dig resten af livet, og en investering du i klasse og elegance. Tænker man luksusur, tænker man også Omega.