Et bachelor-party handler om at fejre den kommede gom med god mad, underholdning, fest og farver. Der skal ikke mangle noget på hans store dag, og hvis du står for at planlægge festen, så har du en stor opgave foran dig.

Er du blank for ideer til festen? Bare rolig, vi har svarene til dig her. Her får du 5 fede ideer til underholdning.

1. Kør i partybus

Til en bachelor-party skal man ofte rundt til forskellige lokationer. Det kan være, at I både skal ud og spise, ud og synge karaoke, på klub eller hjem til afterparty. Hvorfor ikke gøre transporttiden til en fest i sig selv? Book en partybus, fyld den op med kolde drinks og smæk den gode party-playliste på.

2. Tag til ølsmagning

Naturligvis skal der være tid til fest og farver til en bachelor-party, men det er også vigtig, at komme ned i gear og nyde hinandens selskab. Hvorfor ikke gøre det til ølsmagning? Få smagt på en række lækre specialøl og køb nogle af favoritterne med hjem. Hvis I skal videre i partybussen, så kan I med fordel tage dem med på turen.

3. Bungee jumping

Det er et stort spring at hoppe ud i et ægteskab. Hvis den kommende gom er parat til at springe ud i livet som ægtemand, så hvorfor ikke ende singlelivet med et spring i bungee jump? Bungee jumping er en sjov og anderledes aktivitet for adrenalinjunkien. Få pulsen helt op og køre med et spring fra mange meters højde. Du skal selvfølgelig kun booke aktiviteten, hvis du ved, at det er noget gommen har mod på.

4. Paint ball

Tag drengene ud på krigsmarken og konkurrerer mod hinanden til et spil painball. Del jer op i to hold og se, hvem der køber den næste runde drinks på baren.

5. Bestil en stripper

Strip er en klassiker, som man ikke kan gå galt i byen med! Book en fræk stripper til den kommende gom, så han kan få en sidste smag på singlelivet. Professionelle strippere kan give et show uden lige med sensuel dans og lapdance. Giv drengene noget lækkert at kigge på med et frækt stripshow. Strippere kan også stå for topløs servering eller lægge krop til bodyshots senere på aftenen!